Turnate manual cu dragoste!

Povestea noastra

O idee aprinde o mie de lumânari!

Crackle înseamnă lumânări turnate manual în România și începe cu o misiune simplă: să folosească puterea parfumului pentru a debloca amintiri uitate și a imortaliza momentele care merită amintite prin ingrediente 100 % naturale.

La Crackle creăm cu atenție fiecare parfum pentru a retrăi amintiri prețioase, fie că sunt ale noastre sau ale tale, fie pentru a crea unul care va evoca amintiri pentru generații. Mirosurile noastre distinctive sunt inspirate din cele mai prețuite amintiri ale noastre, fie că e o plimbare prin natura, o escapada la ocean, un eveniment important sau spiritul unei țări.

Însă ceea ce le face cu adevărat speciale este faptul ca sunt create din ceară natural de cocos și soia, sigură pentru piele, lipsite de gluten și parabeni, non-toxica, care provine din surse regenerabile la care am adăugat uleiuri esențiale pure ca să le poți folosi inclusiv pe corp ca și loțiune hidratanta , astfel devenind mai mult decât o lumânare. În timp ce fiecare lumânare începe cu o amintire personală, parfumul prinde viață în momentul în care aprinzi fitilul care scoate sunetul unui foc de lemne și îl faci parte din propria ta experiență de neuitat.
Crackle este o experiența pentru că sunt unicele lumânări ce îți activeaza următoarele simțuri:

AUZUL, al sunetul șemineului în cea mai unică modalitate.
VĂZUL, Flacăra focului un element primordial al universului pregătit să îți lumineze sufletul.
MIROSUL , cea mai atentă selecție de uleiuri esențiale care sunt singurele produse din plante care au efect farmacologice cât și psihologice.

PIPĂITUL, poți folosi ceara lumânării direct pe piele, atât de atent selecționate au fost toate ingredintele naturale din ea.

Nu este o FANTEZIE insa crează o FANTEZIE pentru fiecare suflet cu care intra in contact!
E Crackle! E unică! E alegerea perfecta!

Folosim ingrediente 100% naturale!

Ce spun clientii

Cateva cuvinte din partea Denisei

Eu am început totul din iubire si am creat un produs în care prima dată am avut eu încredere si pe care l-am testat. Iubesc orice nouă lumânare pe care o creez, orice nouă aroma, orice schimb la acest produs. Exista o legătură profundă intre memorie și miros iar eu am fondat crackle nu doar pentru a retrăi propriile mele amintiri prețuite prin parfum, ci pentru a-i ajuta pe alții să folosească parfumul pentru a-și spune propriile povești. Din punctul meu de vedere este esențial ca tu să crezi în produsul tău și să îl faci cu pasiune. Lumea vede și simte aceste lucruri.